Upplev HIREQ!

Survival of the fittest – Den bäst anpassade vinner! Vi gör allt för dig och ditt företags behov. Kompetens och företagskultur ska samspela och vi kommer att göra vårt yttersta för att hitta HR-lösningar utöver det vanliga.

Play

Välkommen till ditt eget HR-företag

Survival of the fittest – Den bäst anpassade vinner! Enligt oss är det minst lika viktigt att ditt företag får rätt personlighet som rätt kompetens när det du ska rekrytera eller när du hyr personal. Därför lägger vi särskilt stor vikt vid att din nästa medarbetare passar in i just din företagskultur. Räkna med att vi besöker dig en, två eller tre gånger under processen, om det behövs, för att känna av vem som passar bäst in hos dig.

Play

Upplev HIREQ!

Upplev HIREQ! Vi vill att kontakten med HIREQ ska kännas naturlig, enkel och okomplicerad. Resultatet skall kännas prisvärt, nytänkande och kvalitativt. Vår arbetslivserfarenhet kombinerat med vår branscherfarenhet säkerställer att vi kan leverera lösningar inom HR som ofta överträffar våra kunders förväntningar.

Andra skulle sannolikt kalla oss personliga. Vi håller med, men går gärna ett steg ytterligare. Vi skulle nästan vilja kalla oss löjligt jordnära. Vi sätter ingen prestige i att våra metoder, arbetssätt och idéer är det du ska använda dig av, men vi kommer alltid säga vad vi tycker. Det förväntar vi oss att även du gör!