Karriärvägledning

Har du kört fast i karriären eller är du möjligtvis mellan två anställningar? I enskilda möten kan vi hjälpa till att inventera dig själv och dina färdigheter. Har du CV + personligt brev? Med skräddarsydda och individuellt inriktade lösningar hjälper vi dig vidare i karriären.

Play

Karriärvägledning

Karriärvägledning

Oavsett om du har jobb eller är emellan två jobb kan du anlita oss för en karriärvägledning. Vi hjälper dig med CV och personligt brev och kan med hjälp av djupintervjuer coacha dig vidare till nästa jobb.

Det kan också vara så att du känner att du vill ändra bana i din karriär och vill ha vår hjälp med att ta reda på vad som passar dig. Då kan vi hjälpa dig med personlighetstest och färdighetstest för att ta reda på var dina styrkor finns.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vi hjälper dig på traven

1. Möte

Vi träffas för att kartlägga din profil och din dröm. Mötet brukar ta 60 minuter.

Vi gör inte jobbet åt dig – men vi gör dig konkurrenskraftig. Tillsammans går vi igenom CV, personligt brev och andra handlingar som kan vara bra att ha när du ska ta nästa steg mot ett nytt jobb. Vårt samarbete lägger vi upp genom fysiska möten eller digitalt.

Förhoppningsvis blir du snart kallad på intervju. Var det länge sedan du senast var på en anställningsintervju, eller vill du ha tips på vad som kommer att hända? Kom till oss så intervjutränar vi dig!

Förhoppningsvis behöver du träffa oss så lite som möjligt. Vill du ha rådgivning kring löneanspråk, referenser eller andra detaljer när din rekryteringsprocess närmar sig slutet. Vi finns här för dig.

Tänk på att det är ditt behov som styr vårt arbetssätt. Ibland behöver vi tänka utanför boxen. Det är något vi gillar och är duktiga på. Vi vet att saker och ting ibland tar tid för att få det där drömjobbet.

Rekrytering

Grunden för en lyckosam rekrytering är förarbetet. Vi hjälper dig att hitta rätt person.

Läs mer

Bemanning

Har du behov av att tillfälligt förstärka personalsidan mellan varven? Vi hjälper dig!

Läs mer

HR

Rådgivning med experter i personalfrågor.

Läs mer

Review_arrow_next Kontakta oss