Bemanning

Vi anpassar med största noggrannhet efter det din specifika bransch söker.

Bemanning

Har du behov av att tillfälligt förstärka personalsidan mellan varven? Kanske är ditt företags personalbehov varierande med mycket att göra under korta perioder eller i olika projekt. Är företaget känsligt för sjukskrivningar eller behöver du kanske förstärkning för att klara semesterperioden? Då kan bemanning vara en lösning vare sig det är tjänstemän eller kollektiv personal. Vi hjälper er att hitta en snabb och smidig lösning, anpassat för ert företag och era unika behov. Detta gör vi genom att känna den lokala marknaden och genom att genom att samverka med stora nätverk.

Du hyr in personal med rätt kompetens under semesterperioder, arbetstoppar, sjukdom eller andra tillfällen när du behöver tillfällig förstärkning. Inhyrningsperioderna är flexibla och kan handla om allt mellan några timmar till flera år. 

Vi tänker rekrytering även vid ett bemanningsuppdrag. Även om det handlar om kortare perioder är vår ambition att hitta en kandidat som passar så bra hos er att ni kan tänka er att rekrytera personen så småningom. De flesta inhyrningar blir längre än vad som var planerat från början och vi vet att mer än hälften av de konsulter vi hittills haft uthyrda blivit överrekryterade av våra kunder. Det ser vi som ett kvitto på att vi lyckats hitta den saknade pusselbiten.

Kontakta oss

Vi vill att kontakten med HIREQ ska kännas naturlig, enkel och okomplicerad. Resultatet skall kännas prisvärt, nytänkande och kvalitativt.

Vår arbetslivserfarenhet kombinerat med vår branscherfarenhet säkerställer att vi kan leverera lösningar inom HR som ofta överträffar våra kunders förväntningar.