Senaste från facebook

4 veckor sedan

HIREQ AB

Vi önskar en skön sommar 🌞

Det återstår en eftermiddag men sedan stänger vi dörrarna för en kort paus. Vecka 30 har vi stängt men öppnar återigen vecka 31. Har ni ett brådskande ärende ber vi er att kontakta oss via mail, info@hireq.se eller genom sms för respektive kontaktperson.
... Se merSe mindre

Gå till Facebook

1 månad sedan

HIREQ AB

Vi säger hej till Limhamn Bunkeflo - HIREQ ny huvudpartner till LB07 Ungdom!

LB07, IF Limhamn Bunkeflo, är idag Skånes största fotbollsförening med drygt 1 400 aktiva barn och unga. Våra aktiva genomför över 350 000 tränings- och matchtimmar varje år och 200 ideella ledare lägger ner cirka 70 000 timmar per år i föreningen. Medlemmarna kommer från samtliga områden i Malmö.

LB07 - IF Limhamn Bunkeflo erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. Detta borgar för en gedigen utbildning både på och utanför planen som barn och unga tar med sig genom hela livet.

David Wernersson, Klubbchef LB07:

”Vi är glada att meddela att vi inlett ett samarbete med HIREQ och att de blir en av huvudsponsorerna för vår ungdomsverksamhet. HIREQ är helt rätt typ av samarbetspartner som vi i LB07 vill knyta till sig. Det är ett långsiktigt samarbete där vi är övertygande om att det kommer ge goda synergier.

HIREQS kärnverksamhet inom rekrytering, bemanning och konsulttjänster kommer vara till gagn för LB07 i vårt fortsatta arbete att vara en långsiktigt och hållbar förening. Det är extra roligt att de vill stödja vår ungdomsverksamhet som är Skånes största- och ett kvitto på att vår ungdomsledare gör ett minst sagt gediget jobb.”

Johan Sahlin HIREQ:

”HIREQ ser ett stort värde i att engagera sig lokalt på de platser där vi finns representerat med kontor. Idrotten står för mycket av det vi tycker är viktigt i samhället. I vårt samarbete med LB07 hittar vi många synergier med samhället i allmänhet och vår kärnverksamhet i synnerhet. Vi övertygade om att det framtida partnerskapet med LB07 kommer gynna attraktionskraften hos LB07 samt stärka varumärket HIREQ.”
... Se merSe mindre

Gå till Facebook
Publicerad

Öppettider sommaren 2019

I år kommer vi att hålla stängt vecka 30. Övriga veckor har vi öppet som vanligt men med något reducerad bemanning på våra kontor. Behöver ni komma i kontakt med oss även under vecka 30 är det säkraste sättet att maila oss på info@hireq.se

Trevlig sommar!

Läs mer

Den 1 juni öppnar vi vårt Limhamnskontor!

Han har spelat fotboll på hög internationell nivå. Han har byggt ett lag som vunnit SM och spelat i Champions League.

Nu tar Olof Persson nästa steg. Som kontorsansvarig på HIREQ.
– Jag har sysslat med rekrytering av fotbollsspelare nu tar jag med mig den erfarenheten och mentaliteten till nästa steg i min karriär, säger han.

Efter ungefär 350 matcher hos MFF tog Olof Persson steget från fotbollsplanen till att bli ledare vid sidan av den. De senaste fem åren har MFF-ikonen varit en del av tränarstaben, men nu går han vidare.
Och startar en helt ny karriär den 1/6 – hos HR-företaget HIREQ på kontoret på Limhamn.

– Det var för många delar av min personlighet som jag inte kunde nyttja inom fotbollsvärlden, där kände jag mig lite livegen och kunde inte styra över min egen tid. Nu ser jag fram emot att göra någonting annat där jag kan dra nytta av mina kunskaper från idrotten, säger han.

– För mig är detta ett klockrent beslut, men det är klart att jag på ett eller annat sätt alltid kommer att vara kopplad till MFF. Jag kommer att sitta på läktaren och fram till dess att jag börjar min tjänst på HIREQ i juni hjälper jag MFF med scoutingen på den danska sidan.

Vad kan du ta med dig från fotbollsplanen till din nya arena?

– Jag tycker att det är intressant att analysera, är intresserad av personligheter och karaktärer. Under min karriär har jag lärt mig leva med pressen och en mentalitet där det gäller att alltid vara bäst och sträva efter att bli ännu bättre.

Det vill jag ta med mig för att kunna hjälpa våra kunder att ha höga ambitioner och även kunna hålla den nivån. Jag har egenskaper som inte har fått ta så stor plats på fotbollsplanen, som förmågan att bygga relationer och känna empati. De bitarna passar betydligt bättre på HIREQ och jag ser fram emot att ta det här steget.

Den 1 juni börjar Olof Persson hos oss som ansvarig för vårt kontor på Limhamn! Vi är glada att välkomna Olof till oss och hoppas att våra kunder och kandidater ska känna sig speciella i relationen med Olof och oss på HIREQ!

Läs mer

Anders Jansson ny kontorsansvarig i Halmstad

Den 19/8 börjar Anders Jansson som vår nya Kontorsansvarig i Halmstad. Anders har lång erfarenhet från branschen och vi hoppas att både kunder och kandidater ska få en professionell men samtidigt jordnära relation tillsammans med oss på HIREQ och i synnerhet Anders.

Lite kort från Anders själv:

Anders Jansson, gift tvåbarnspappa med lång bakgrund inom rekryteringsbranschen som Rekryteringskonsult och Konsultchef. Drivs av fokus på såväl nöjda medarbetare, kandidater som kollegor och kunder. I en process finns det alltsom oftast en vinnare som får jobbet, min utmaning är att övriga också ska få en känsla av vinst som inte behöver innebära ett nytt jobb precis där och då.

Utöver min arbetsprofession och mina andra hobbies musik, renovering, familj, vänner och natur arbetar jag sedan många år tillbaka som linjedomare i ishockey. På senare år har jag fått möjligheten att verka i Sveriges högsta liga, SHL. Denna utmaning har många inslag såsom psykologi, press, stress, fysik och ledarskap. Utmaningar som kräver egenskaper som jag aldrig kan utvecklas nog inom. En verksamhet där jag möter ett härligt engagemang som jag starkt gillar och som skapar gemenskap. Jag pratar såklart gärna hockey där både glädje, sportens och domarskapets utmaningar ofta blir fokus.

Jag ser fram emot att nu få chansen att bidra och verka i HIREQs värdegrund och fortsätta göra skillnad för människor i deras företagande, ledarskap och arbetsliv.

Väl mött!

Läs mer
Publicerad

Våra öppettider i sommar

Det är semestertider och vi på HIREQ kommer också att vara lediga. Ulf i Halmstad är på semester vecka 29-31 och har begränsad möjlighet att svara på telefon under denna period. I Ystad har Johan jour vecka 30 och är ledig vecka 31-32. Ingrid är ledig vecka 30-31 och har jour vecka 32. Under jouren finns vi i första hand till hands för våra kunder och kandidater i redan befintliga rekryteringsprocesser. Ni når oss enklast på mail under perioden.

Ulf Kullman – ulf@hireq.se
Ingrid Duvander – ingrid@hireq.se
Johan Sahlin – johan@hireq.se

Läs mer
Publicerad

Välkommen till hireq.se 2.0

För att underlätta och göra upplevelsen ännu bättre för våra besökare har vi nu byggt om vår hemsida. Vi hoppas att ni gillar vad ni ser. Tveka inte att höra av er om ni hittar funktioner som inte fungerar som de ska eller om ni har andra tips på hur vi kan bli bättre 🙂

Läs mer
Av
Publicerad

HIREQ auktoriserat rekryteringsföretag

HIREQ är sedan den 1 juli 2017 ett auktoriserat rekryteringsföretag. Detta är en kvalitetsstämpel för såväl kunder och kandidater att våra rutiner och processer kring rekryteringsverksamheten är godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Bemanningsföretagen. Sedan tidigare är HIREQ även ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer om auktorisationerna på www.bemanningsforetagen.se eller tryggbemannings.se

Läs mer